Instalatie Auto Gpl

instalatii auto gpl avantaje

Instalatie Auto Gpl

Instalatie Auto Gpl avantaje :

Ecologic şi nepoluant

– emite mai puţine noxe

– datorită lipsei de sulf sau plumb din componenţă;

Gazele rezultate din ardere conţin doar dioxid de carbon şi vapori de apă;

Cifra octanică între 89 – 94;

Sigur – componentele instalaţiei de GPL auto sunt supuse unor severe verificări fiind omologate internaţional.

Recipientul instalaţiei este ferm fixat de caroserie cu bride metalice.

Recipientul se umple prin dispozitivul de alimentare cu GPL auto la staţiile care dispun de instalaţii de alimentare cu GPL auto.

Instalatie auto Gpl Db South Trade

Instalatie auto GPL pentru motoare care folosesc combustibil.
Din punct de vedere constructiv, motoarele care utilizeaza instalatii auto GPL sunt asemanatoare cu motoarele cu aprindere prin scanteie (. Spre deosebire de acestea, motoarele alimentate cu GPL au in loc de carburator o multivalva, care are rolul de a permite trecerea combustibilului spre cilindri in ordinea de functionare a motorului.

Instalatii GPL auto Db South Trade, Distributie, Service montaj instalatii GPL pentru autoturisme alimentate prin injectie multipunct, injectie momopunct , injectie directa, injectie mecanica.

Instalatie auto GPL – D&B South Trade distribuitor in Romania a brandurilor LPGTECH, ALEX, VALTEK, OMB si STEP/Dormaksan vă asigura instalatii auto GPL complete, apreciate atat în Europa cat si in intreaga lume.

D&B South Trade are ca si valori grija şi respectul pentru mediul inconjurator, pentru un combustibil economic si curat, pentru sisteme si solutii sigure, cu un raport optim calitate / pret. Componentele instalatiilor de alimentare auto GPL distribuite, sunt proiectate si fabricate de partenerii nostri cu grija alesi, in scopul atat al sigurantei cat si adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original creat.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostrii produse de o calitate ridicata, asigurandu-le confortul financiar de care au nevoie. Astfel prin parteneriatul creat, asiguram increderea, respectul si profesionalismul nostru prin:

Protectia mediului inconjurator!
Siguranta functionarii autovehicululelor!
Economia financiara necesara/creata!