Instalatii Auto Gpl

Instalatii auto GPL – D&B South Trade distribuitor in Romania a brandurilor LPGTECH, ALEX, VALTEK, OMB si STEP/Dormaksan vă asigura instalatii auto GPL complete, apreciate atat în Europa cat si in intreaga lume.

D&B South Trade are ca si valori grija şi respectul pentru mediul inconjurator, pentru un combustibil economic si curat, pentru sisteme si solutii sigure, cu un raport optim calitate / pret. Componentele instalatiilor de alimentare auto GPL distribuite, sunt proiectate si fabricate de partenerii nostri cu grija alesi, in scopul atat al sigurantei cat si adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original creat.

Instalatii Auto GPL, acestea reprezinta un set de componente care instalate pe masina cu motorizare pe benzina, permite acesteia sa functioneze si pe GPL, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului.
Pentru a utiliza cu satisfactie deplina, aceste instalatii auto GPL si beneficia de toate avantajele folosirii acesteia fara problema, este foarte importanta respectarea a doua aspecte:
1. Instalatia Auto GPL (ca un set de componente integrate) trebuie sa fie aleasa corect, in functie de caracteristicile masinii respective.
2. Echiparea masinii trebuie efectuata corespunzator  in functie de tipului de masinii care se doreste a fi echipata, corect, calitativ si realizat de un service autorizat.

Instalatii Auto GPL

Montajul se efectueaza intr-un service autorizate Rar, care dispune de un personal bine pregatit. Alegerea pozitiei de montaj a componentelor gpl ce alcatuiesc instalatia, trebuie efectuata astfel incat:

  • componentele sa poata asigura o functionare optima, la parametrii pentru care a fost proiectata;
  • pozitia componentelor sa fie in concordanta cu regulamentele Europene in vigoare;
  • calibrarea sa fie facuta cu un soft performant.

Dupa instalarea auto GPL, vehiculul devine Bi-combustibil, cu alte cuvinte, se poate rula fie pe gaz sau benzină. In acest fel autonomia inițiala a vehiculului de fapt crește, în funcție de marimea rezervorului de gaz instalat.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostrii produse de o calitate ridicata, asigurandu-le confortul financiar de care au nevoie. Astfel prin parteneriatul creat, asiguram increderea, respectul si profesionalismul nostru prin:

  • Protectia mediului inconjurator!
  • Siguranta functionarii autovehicululelor!
  • Economia financiara necesara/creata!

Vrei sa montezi produsele noastre? Vrei sa fii partenerul nostru?

Iti stam la dispozitie cu mare drag! Contactati-ne la +40 31 105 2332 !

instalatii auto gpl