STEP/Dormaksan

STEP-LOGO

STEP-LOGOCompania STEP/Dormaksan are ca obiectiv menținerea satisfacției clientului la nivel maxim și adaptat la sistemul de management al calitatii ISO 9001 (SMC), ca sistemul de gestionare în direcția acestui obiectiv.

STEP/Dormaksan dispune de resursele umane care sa permită planificarea utilizării echipamentelor si materialelor în modul cel mai productiv și mai complexe de testare in laborator precum și cel mai mare portofoliu de servicii de laborator din Turcia care este conform standardelor si reglementărilor legale actuale.

„Calitatea” în politica STEP/Dormaksan este descrisă ca pentru a oferi satisfactia clientului adecvat la caracteristicile cerute. Astfel, STEP/Dormaksan își propune să livreze produsul și serviciul pe care îl livreaza pe piață în modul cel mai economic și în timp conform standardelor de calitate.

Politica STEP/Dormaksan în sistemul de management al calitatii este de a realiza producția, achiziționarea și vânzarea de materiale, accesorii, aparate, sisteme electronice, rezervoare și depozitele legate de sistemele de combustibili alternativi pentru industriile maritime, aeriene, vehicule terestre si organizațiile industriale, de a își desfășură activitățile lor de export, import, inginerie, consiliere și a zonelor de deservire tehnică cu ajutorul echipamentelor moderne bazate pe reglementările legale aferente, precum și ECE R 67 01 și TS EN ISO 9001: 2008 și să realizeze producția aferenta acestora activitati.

STEP/Dormaksan exporta cea mai mare a producției în principal, in Europa, Asia și Australia dar și în alte țări ale lumii.

Compania STEP/Dormaksan s-a dezvoltat atat cu ajutorul tehnologiei dar de asemenea a înțeles sa se dezvolte în mod constant în cadrul unui proces dinamic de reînnoire ce va continua să lase noi orizonturi în sectorul GPL.