Despre noi

Instalatii auto Gpl D&B South Trade


SEMINAR LPGTECH ROMANIA
26 – 28 OCTOMBRIE 2018

Intre 26 – 28 octombrie 2018 firma D&B South Trade organizeaza in cadrul seminarului LPGTECH intalnirea anuala a montatorilor si instalatorilor autorizati RAR pentru montajul instalatiilor auto GPL.

In cadrul evenimentului ce va avea loc in loc. Mineralni Bani, Haskovo Bulgaria, vor fi prezentate atat solutiile propuse de producatorul polonez LPGTECH Sp. z o.o precum si ultimele noutati oferite de acesta.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati echipa LPTECH Romania.
E-mail: sales@dbsouthtrade.ro / Tel.: +40 31 105 2332

Invitatie seminar LPGTECH
Descarca invitatie


Instalatii auto Gpl D&B South Trade distribuitor in Romania a brandurilor LPGTECH, ALEX, VALTEK, OMB, FARO, STEP/Dormaksan, Flashlube si Certools vă asigura instalatii auto GPL complete, apreciate atat în Europa cat si in intreaga lume.

D&B South Trade are ca si valori grija şi respectul pentru mediul inconjurator, pentru un combustibil economic si curat, pentru sisteme si solutii sigure, cu un raport optim calitate / pret. Componentele instalatiilor de alimentare auto GPL distribuite, sunt proiectate si fabricate de partenerii nostri cu grija alesi, in scopul atat al sigurantei cat si adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original creat.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostrii produse de o calitate ridicata, asigurandu-le confortul financiar de care au nevoie. Astfel prin parteneriatul creat, asiguram increderea, respectul si profesionalismul nostru prin:

· Protectia mediului inconjurator!

· Siguranta functionarii autovehicululelor!

· Economia financiara necesara/creata!

Instalatii auto Gpl D&B South Trade

 

Instalatii auto Gpl D&B South Trade

Instalatii auto Gpl D&B South Trade

Nu ezitati sa ne contactati!