LPGTECH

Instalatii auto gpl lpgtech

Instalatii auto gpl lpgtech

Instalatii auto gpl lpgtech

LPGTECH_Logo

Ipoteza principală care a stat la baza companiei LPGTECH a fost de a crea o gamă de produse.

 Produse care sa satisfaca calitatea celor mai cunoscute branduri la nivel mondial și, în același timp, la preturi rezonabile si accesibile unui grup cat mai larg de consumatori.

În doar câțiva ani brand s-a consolidat puternic cu ajutorul sistemelor TECH, a cărui calitate este recunoscută astăzi atât în Polonia, cât și în colțurile cele mai indepartate ale lumii.

O gamă largă de controlere la care se adauga numeroasele accesorii si injectoare TECH, care asigură o construcție cu performanțe excelente de lucru si extrem de precise.

In laboratoarele LPGTECH au fost testate produsele noi ce excelează în inovație si tehnologii avansate atat pentru piața internă cat și internațională.

Instalatii auto gpl lpgtech

Personalul tehnic cu experiență si grad înalt calificat dar și facilitățile extinse de cercetare garanteaza pentru a satisface așteptările chiar și ale celor mai exigenți clienți.

Unică în Europa, combinația originală de șasiu cu o dinamometre analiză foarte precisă, selectivă a gazelor de eșapament combinat cu o analiză detaliată a motorului de lucru online.

Acestia ne oferă posibilități nelimitate de a cerceta toate tipurile de vehicule cu motoare pe benzină și diesel.

Laboratorul de cercetare și dezvoltare este un suport esențial pentru specialistii care lucrează la noile sisteme de alimentare cu GPL; inclusiv injecția de gaz GPL pentru motoarele cu injecție directă.