FARO

FARO S.r.l. este o companie în continuă evoluție, care și-a consolidat experiența pe piețele internaționale și este în măsură să ofere o gamă largă de țevi și accesorii (cum ar fi supapele de siguranță, fitinguri, racorduri etc.) pentru mai multe domenii diferite de aplicare dar cu o atenție deosebită in industria auto.

Produsele sale sunt studiate în mod specific pentru a îndeplini cerințele de calitate și siguranță ale pieței și sunt garantate de numeroasele certificări specifice obținute. Compania a investit în inovația tehnologică și in dezvoltarea unei game diversificate de produse si este în măsură să ofere clienților săi un serviciu rapid, flexibil și profesional. O altă trăsătură distinctivă este importanța pe care FARO S.r.l. a dat-o întotdeauna si anume să ofere clienților săi un suport tehnic si comercial specializat.

AVERTISMENT

Informam toți distribuitorii și clienții finali că a intrat pe piață un furtun termoplastic cu un logo fals FARO ITALIA cu numărul de omologare 010299.

Furtunul termoplastic original FARO SRL este rezultatul multor ani de experiență calificată în domeniul gazelor naturale, precum și cercetarea și utilizarea materiilor prime de calitate superioară.

Furtunul termoplastic original Faro SRL se identifica usor în comparație cu cel contrafacut.

FARO SRL nu va răspunde pentru eventualele daune aduse persoanelor sau lucrurilor cauzate de furtunul termoplastic contrafacut.

FARO SRL va întreprinde toate acțiunile legale necesare pentru a proteja compania și produsul său original.

Aceste informații vizează protejarea legală a companiei FARO SRL și a clienților săi care cumpara Produsul Original.

Brescia, 2 Aprilie 2017