VALTEK

Valtek - LPG Producer

Valtek - LPG ProducerValtek, o companie din grupul Westport, este un furnizor global specializat în soluții de carburanți alternativi pentru motoarele care oferă cel mai bun confort, siguranță, și performanță.

Misiunea noastră este de a oferi o performanță optimă oferind clienților noștri, satisfacție maximă, fiabilitate și un viitor mai curat. Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri care încorporează produse cu cel mai înalt standard de calitate și fiabilitate.

Industria de automobile necesită sisteme competitive, care trebuie să îndeplinească reglementări tot mai stricte. Prin îmbunătățirea continuă a capacităților sale de inovare, Valtek furnizează soluții de ultimă oră, produse și servicii care să corespundă cererilor tehnologice de reducere a emisiilor și de creștere a performanței. Valtek este angajat într-un proces de parteneriat, care susține strategiile globale ale clienților noștri.

Valtek este una dintre mai multe companii-cheie din familia Westport, inclusiv OMVL, EMER, și care, împreună, Prins furnizează o gamă de gaze naturale și produse alternative de combustibil pentru ambele OE și clienții de vehicule piața pieselor de schimb.

De-a lungul anilor, am dezvoltat o poziție de lider în cele mai multe dintre pietele pe care le deservesc prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră și furnizarea de produse inovatoare pentru clienții noștri. Ca furnizor de soluții pentru clienții noștri, Valtek este capabil de a proiecta, testa și fabrica componente integrate pe baza expertizei echipei și a cunoștințelor specifice Westport.

Suntem mândri de relația noastră de lungă durată cu clienții, unele dintre ele fiind de peste 20 de ani. Produse și servicii de calitate, precum și implicarea timpurie a Valtek în procesul de cercetare și dezvoltare a clienților au contribuit prin a consolida loialitatea clienților.

Valtek a depus un efort conștient pentru a oferi mai multă valoare cliențiilor noștri, nu doar în ceea ce privește produsul pur dar si la un nivel de servicii și inovare. Portofoliul nostru de brevete continuă să crească, mai ales cele legate de componentele schimbării, a durabilitatii sau a problemelor de siguranță.

Răspundem la tendința industriei în creștere pentru produse adaptate făcute pentru aplicații specifice, pentru a asigura cea mai bună performanță în ceea ce privește eficiența, eficacitatea și de economisire a costurilor. Acest lucru asigură faptul că produsele noastre și produsul clientului sunt la fel de perfecte și pot fi, prin îmbunătățiri în timpul procesului de dezvoltare, care cresc funcția produsului precum și fiabilitatea.

Valtek deține o pondere semnificativă a pieței și ne așteptăm creșterea în continuare a vânzărilor prin produse noi, aflate în prezent în producție.

La nivel mondial, Westport si filialele sale s-au depus peste 950 de cereri de brevete, referitoare la mai mult de 225 de invenții. Si am avut aproximativ 400 de brevete eliberate la nivel mondial, inclusiv mai mult de 90 de brevete emise in SUA.

Industria de automobile necesită sisteme competitive, care să îndeplinească reglementările tot mai stricte. Ne-am angajat într-un proces de parteneriat care susține strategiile globale ale clienților noștri si consolidarea continua a capacităților de inovare, furnizănd soluții produse și servicii de ultimă oră.

Strategia si politica Valtek este pentru a furniza produse fabricate si adaptate pentru a avea performanțe excelente în ceea ce privește eficiența, eficacitatea și economisirea costurilor.
Compania Valtek este focusata pe o cale strategică, care echilibrează cererile pentru reușita atât în prezent cat și oportunitățile viitoare ale pieței mondiale. Leadership-ul tehnologic și de proprietate intelectuală continuă să fie esențial pentru strategia stbilita, oferind avantaj si menținând marjele de profit competitive. Pentru a sprijini această strategie se vor continua investitiile în cercetare și dezvoltare, in captarea drepturilor de proprietate si a inovațiilor strategice, in gestionarea portofoliulului drepturilor de proprietate pentru a se asigura că acesta este aliniat cu planurile de tehnologie si de afaceri.